вівторок, 20 березня 2012 р.

Remote desktop sdk

VNC Viewer

UltraVNC 1,02


Het grote voordeel van dit programma naar andere toepassingen die in dit review - vrije status. Het levert geen commerciële producten en in sommige gevallen zelfs overtreffen.vnc kit


Remote desktop sdk Windows Remote Desktop

Een van de interessante eigenschappen van het programma - het verfijnen van de server kant. Als om welke reden u wilt het bestaan van het programma op een externe computer server te verbergen, kunt u bellen met het programma-instellingen door te klikken op het pictogram in het systeemvak en te beperken gebruikersrechten. Zo kunt u voorkomen dat de afsluiting van het programma en verander de instellingen van de server, maar ook om het pictogram in het systeemvak te verbergen, zodat er minder vragen nieuwsgierig ontstaan.


Remote desktop sdk

Opgemerkt dient te worden die remote beheer tools die zijn geïmplementeerd in UltraVNC, suggereren, dat het programma is gemaakt met het idee van? Recalcitrant gebruikers. Naast de hierboven beschreven parameters, is er ook een goede mogelijkheid om de muis en het toetsenbord blokkeren een externe computer tijdens een sessie verbinding te maken. Als u het inschakelt, zal je niet trek de muis, waardoor je niet werken. Er is, overigens, is het omgekeerde van de mogelijkheid van de benoeming - de modus View Only. Als u de optie, dan kunnen we alleen maar rekening met de externe computer is niet het maken van het enige actie. Dit is handig als u niet wilt dat zijn aanwezigheid op te sporen en geef jezelf per ongeluk raken van de muis.


Al de basisinstrumenten om een computer op afstand te beheren verzamelde de top van de kijker. Met behulp van deze knoppen kunt u, bijvoorbeeld, draaien op een pc, klikt u op CTRL + ALT + DEL, opent u het menu 'Start', overgang van een paard in full-screen weergave modus, werkt het scherm als het beeld is "podvisla ' ervoor zorgen dat het chatvenster of de File Manager. In het algemeen management tools zijn erg handig.


Remote desktop sdk Windows Remote Desktop

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар