середа, 11 квітня 2012 р.

Windows remote desktop

VNC-server

 


Remote Administrator (Radmin) 2.2


Radmin - dit is een van de meest populaire programma's met een externe computer onder de Russisch-sprekende gebruikers te controleren.remote viewer android Er zijn verschillende redenen: ten eerste, het programma is ontwikkeld door een Russisch bedrijf en heeft daarom een volwaardige Russische interface. Ten tweede, Radmin heeft alleen de meest noodzakelijke hulpmiddelen om een computer op afstand te beheren en is zeer eenvoudig te configureren. Hierdoor is eenvoudig te leren. Tot slot, het derde, het programma heeft een klein formaat distributie, die gemakkelijk kan worden verstuurd via e-mail.


Windows remote desktop vnc voor pc

Remote desktop viewer

Radmin werkt in verschillende modi: file transfer, volledige controle, alleen kijk, telnet-en uitschakelen. Er is een ingebouwde file manager, waarmee bestanden worden overgebracht van de ene PC naar de andere. Het programma voert statistieken van verkeer en kan worden gebruikt om gegevens te coderen.


Windows remote desktop vnc voor pc

Met Radmin u kunt beheren als een enkele computer op afstand, en slechts een paar te noemen. Bovendien, voor elke mogelijke zet je wachtwoord. Wilt u betere beveiliging te bieden, kunt u extra voorzorgsmaatregelen om bescherming te bieden tegen brute kracht een paswoord en een lijst van verboden IP-adressen op te nemen.


Als u werkt met een netwerk data rate laag is, kunt u het aantal kleuren die worden weergegeven op het scherm van een klant. Dit versnelt het werk met de PC op afstand.


Remote Administrator wordt verspreid als shareware


 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар