понеділок, 28 травня 2012 р.

Desktop conferencing

Windows remote desktop prijs

De verbinding tussen lokale en externe computer kan op twee manieren:


Directe verbinding: het IP-adres of de DNS-naam.


Account van verbinding: verbinding met een computer op afstand via het internet, automatisch het omzeilen van alle obstakels (routers en firewalls), met behulp van de alias-account en de computer.IP-adres wordt niet gebruikt.

desktop conferencing

Vnc android

Ad-hoc-modus


Desktop conferencing screen sharing tools

Ad-hoc-modus kunt u verbinding met een externe computer via het IP-adres of de DNS-naam. Dit type aansluiting zorgt voor beheer op afstand, zowel in het LAN en het internet.


Voor een succesvolle verbinding met de host-PC is het noodzakelijk te weten wat de externe statische IP-adres, en op de juiste configuratie van uw firewall en router.


Als beide computers zich op hetzelfde LAN, is er geen noodzaak om het IP-adres van de computer die u wilt beheren weten, selecteert u de lijst van netwerklocaties.


Account-modus


Deze modus wordt gebruikt wanneer er geen mogelijkheid van "rechtstreekse" verbinding. Het biedt: Toegang via het internet naar computers die niet beschikken over externe statische IP-adres. U kunt eenvoudig verbinding maken met computers met interne (192.168.xx) of dynamisch IP-adres, zonder netwerkinstellingen. Bovendien heb je niet nodig om het IP-adres van de PC op afstand weten! U sluit door middel van de rekening en de naam van de pc, in plaats van het IP-adres.


Omzeilen routers en firewalls. U kunt eenvoudig verbinding maken met computers die zich achter een corporate firewall of router zonder enige configuratie, en de opening van firewall-poorten.


Hoe werkt de functie van account-verbinding


Anyplace Control op maat vnc op afstand desktom software biedt fabrikanten de mogelijkheid om hun account te gebruiken om verbinding met de server account te gebruiken.


Your Host-en Admin-computers verbinding maken met de Gateway-Server Anyplace Control op maat vnc op afstand desktom software, met behulp van het http-protocol ondersteunen en in contact blijven met hem. Hardwarematige firewalls en routers niet in de weg een dergelijke verbinding, als je met het internet via http-protocol.


Zodra de verbinding met de server werd met succes gebracht, kunt u uw computer aansluiten op Admin-Host-PC is niet direct, maar via de Gateway-Server producten, die de rol van bemiddelaar speelt tijdens de sessie verbinding. Deze technologie lost het probleem met IP-adressen, routers, firewalls, en heeft een aantal overeenkomsten met de communicatie gebruikers door middel van ICQ, Skype, etc.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар