пʼятниця, 4 травня 2012 р.

Remote desktop support

Remote desktop server

Wat is RMS kleine bedrijven toegang op afstand?


RMS-afstandsbediening (Remote Manipulator System) - een programma voor beheer op afstand van computers, die zorgt voor een volledige en uitgebreide toegang tot een computer op afstand via het internet of lokaal network.Available meer dan tien modi om verbinding met een externe computer, zoals op afstand desktop-controle, het delen van bestanden, externe computer apparatuur inventaris, de verbinding vanaf de opdrachtregel, enz.bureaublad sharing software Het product is een complete oplossing voor remote Customer Support Services en systeembeheer binnen de organisatie.


Conferencing-oplossingen

Hoe werkt de RMS kleine bedrijven toegang op afstand?


RMS bestaat uit twee belangrijke componenten:


Control Module - vnc-viewer


Module vnc-viewer is ontworpen voor aansluiting op externe werkstations die worden uitgevoerd vnc-server. vnc viewer biedt een mooie UI aan de lijst met verbindingen te beheren, in kaart brengen van het netwerk, remote desktop search en management in verschillende modi.


Client module - VNC-server


Remote desktop support op afstand support tools

vnc-server moet worden geïnstalleerd op elke client-werkstation op afstand waarnaar u wilt openen. Met deze module kunt u op afstand de controle van de computer waarop het is geïnstalleerd. Mogelijke installatie op afstand client modules, en MSI Configurator heeft distributieovereenkomsten VNC-server .


Het instellen van de VNC-server op een externe computer, kan dit bereikt worden door het opgeven van de VNC-viewer 's IP-of DNS-adres of ID,? Als de technologie wordt gebruikt om verbinding te maken met "Internet-ID", waarmee u verbinding maken met een computer op afstand zelfs door een firewall of NAT. vnc viewer kan draaien op de besturingssystemen Linux via Wine.


Belangrijkste kenmerken van RMS


Remote desktop support desktop conferencing

Meer screenshots


Zeker, een belangrijk kenmerk van het programma modus is Remote Desktop. In deze modus kunt u verbinding maken met het externe apparaat en het onder controle alsof u er direct achter zit zijn scherm. Door de unieke algoritmen te vangen en over te dragen beelden, de product biedt de beste prestaties in deze modus. Speed? Op een niveau dat je niet het verschil tussen lokale en externe computer te voelen.

Немає коментарів:

Дописати коментар